JUMBO_MAALTIJDPAKKETTEN_1400px_02

Gaat Jumbo de strijd aan?

NIEUWS – Er gaan al een tijdje geruchten de ronde dat Jumbo een eigen maaltijdbox wil starten. Nadat Albert Heijn is gestart met de Allerhande box, is dit voor Jumbo natuurlijk ook een mooie stap om te maken. Maar hoe staat het hier nu eigenlijk mee?

De verspakketten

Een stap in de richting zijn de verspakketten van de Jumbo. Dit zijn namelijk pakketten met alle benodigde ingrediënten met een recept voor een volwaardige maaltijd. Zo zitten er in dit pakket verse groenten, kruiden, graanproducten en sausmixen. Een enkele keer moet je hier nog wat vleesproducten en soms een pak rijst bij kopen maar veel is het niet. De prijs van deze pakketten varieert tussen de €4,08 – €9,70. Gerechten die je hier kan vinden zijn bijvoorbeeld: Thaise Curry, Marokkaanse Couscous of Indiaanse Tandoori. Verspakketten kan je onder meer vinden bij de Albert Heijn, PLUS, Coop en DEEN.

Uitbreiden naar een maaltijdbox?

Ondanks dat er geruchten de ronde gaan over deze maaltijdbox heeft Jumbo nog niet officieel aangekondigd de maaltijdbox te lanceren. Wat we weten is dat ze vooral een bereikbare en betaalbare box voor het grote publiek willen neerzetten. De afgelopen tijd heeft Jumbo wel veel aandacht besteed aan het opzetten van een thuisbezorgingssysteem en Pick up Points waar je je boodschappen kan ophalen. In veel opzichten lijkt Jumbo de Albert Heijn achterna te gaan, het is dus alleen nog maar een kwestie van tijd voordat ze de maaltijdbox toevoegen aan hun productlijn.

Reacties zijn gesloten.